De voorinschrijvingen liepen tot en met maandag 23 oktober 2017, middernacht. De eerste 1000 inschrijvingen ontvangen een uniek gadget. De voorinschrijving is pas geldig na overschrijving van 7 euro op rekeningnummer BE53 7380 3542 7553.
Op de dag zelf (28 oktober) kunt u uw rugnummer afhalen vanaf 17u. De inschrijvingen worden om organisatorische redenen gestopt bij 1000 deelnemers. Hou zeker onze Facebook-pagina in de gaten! (www.facebook.com/ZombietrailStaden)
Het startspektakel voor de eerste groep vangt aan om 18u30. Vervolgens start er elke 10 minuten een groep.
Nog vragen? Stuur een mailtje naar info@zombietrail.be.

 

 

Veel gestelde vragen:

    1. Gaat het om een wandel- of looptocht? Het anwoord is twee keer ja. Lopen, te voet of met de rolstoel: iedereen start samen. Dit kan voor lopers als ambetant ervaren worden, maar we denken dat er weinig opstoppingen zullen zijn. Het aantal vernauwingen op het parcours is beperkt.
    2. Moeten kinderen en baby’s ook ingeschreven worden? Jawel. Op die manier is iedereen verzekerd. De opbrengst van de inschrijvingen gaat overigens integraal naar het goede doel.
    3. Kunnen we een grote groep in één keer inschrijven? Jawel, de inschrijfmodule laat slechts 1 inschrijving per keer toe, maar heeft als voordeel dat je meteen een mailtje krijgt met bevestiging van je inschrijving.  Wil je een grote groep inschrijven, download dan de excel-file via volgende link (Zombietrail groepsinschrijving), vul deze aan en stuur het bestand terug naar info@zombietrail.be. We sturen u zo snel als mogelijk een bevestigingsmailtje. 
    4. We schrijven met het hele gezin in. Moeten we voor elke deelnemer apart 7 euro overschrijven? Neem, schrijf gerust het hele bedrag in één keer over, maar geef misschien een seintje via mail: info@zombietrail.be.

Zijn er al deelnemers ingeschreven uit jouw gemeente? Ontdek het hieronder!