Trick or Treat? Doe maar gewoon en kweek een pompoen!

We willen het hele parcours onderdompelen in een Halloweensfeer! Daarvoor hebben we nog heel wat versierde Halloweenpompoenen nodig. Eind april 2017 kregen de kinderen van de Stadense scholen pompoenzaad mee om thuis te planten. In oktober hebben ze dan mooie, grote, oranje pompoenen die ze dan samen met hun vrienden, mama of papa, oma of opa of op school kunnen versieren.
De klas die de mooiste pompoen maakt, krijgt van ons trouwens nog een leuke verrassing. Alle versierde pompoenen worden langs het parcours van de Zombietrail geplaatst zodat de deelnemers de weg in het donker terugvinden en de kinderen misschien wel hun eigen pompoen kunnen terugvinden.
We kijken nu al uit naar de creaties!

Post gerust eens een foto van jouw plantje en pompoenen op Facebook met de hashtag #ZombietrailStaden. Zo weten de organisatie en de andere deelnemers hoe het met jouw plantje gaat!

De versierde pompoenen worden verzameld via de deelnemende scholen of kunnen naar het SWOK (Ooststraat 4A, Staden) gebracht worden op zaterdag 28/10/2017 tussen 8 en 10u.
De klas met de mooiste pompoen wordt na de Zombietrail nog eens in de watten gelegd!
Op zondag 29/10/2017 kan ieder die dit wenst zijn/haar eigen pompoen komen ophalen aan het SWOK tussen 10u en 12u. Na dit uur kan ieder die dit wenst de resterende pompoenen meenemen voor eigen gebruik. De rest wordt gecomposteerd.